Başkan Kayda, ENAD üyeleri ile buluştu

Başkan Kayda, ENAD üyeleri ile buluştu

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Engelli Aileleri Eğitim Kültür Ve Dayanışma Derneği’ni (ENAD) ziyaret ederek, sorunlarını yerinde dinledi

Ziyarette engelliler ile sohbet eden Başkan Kayda, her zaman yanlarında olduklarını vurgu yaptı. Başkan Kayda “Sizler her türlü hizmetin en iyisine ve en özeline layıksınız. Bizler size layık olmak için çalışıyoruz. Eksiklikleriniz mutlaka var ama zaman içersinde sizden gelen talepler doğrultusunda her şeyi yapmaya hazırız. Engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, onlara engelsiz bir Salihli sunmak için Salihli Belediyesi olarak yoğun gayret içerisindeyiz” dedi.Ziyaretlerden dolayı Başkan Kayda’ya teşekkür eden ENAD üyeleri, kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

MANİSA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN