Belediye ile muhtarlar maçında dostluk galip geldi

Belediye ile muhtarlar maçında dostluk galip geldi

Şehzadeler Belediyesi, Muhtarlar Günü nedeni ile Belediye Personelleri ve Muhtarlar arasında bir halı saha maçı düzenledi

Şehzadeler ilçesine bağlı mahalle muhtarları, Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği halı saha maçında hünerlerini gösterdiler. Şehzadeler Belediyesi personelleri ile Şehzadeler ilçesine bağlı mahalle muhtarları arasında oynan maçın başlama vuruşunun Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yaparken, maçın hakemliğini de Şehzadelerin tek bayan muhtarı olan Nişancıpaşa Mahalle Muhtarı Nevin Becerikli yaptı. Maç öncesi konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Muhtar Günü ile alakalı olarak düzenlediğimiz son etkinliğimizde Şehzadelerimizin Muhtarları ile bir aradayız. Profesör Doktor Necmettin Erbakan Spor Tesislerimizde düzenlediğimiz bir halı saha maçında Şehzadeler Belediyesi Personellerimiz ile Şehzadelerimizin Muhtarlarının oluşturduğu takım bir dostluk maçında bir araya geliyorlar. Tabii olarak Muhtarlar Günü olması nedeni ile bu maçın galibi de sevgili muhtarlarımız olacaktır. Bir Belediye Başkanı olarak beni desteğimde bugün Muhtarlarımızdan yana olacak. Bu vesile ile bir kez daha sevgili Muhtarlarımızın Muhtarlar gününü kutluyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak biz her zaman muhtarlarımız ile birlikteyiz. Her zaman olduğu gibi sporda da kazana dostluk olacaktır. Böylesine özel bir günde sportif bir aktivite yapan muhtarlarımızı da ayrıca tebrik ediyorum” dedi.Maçın ardından Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik tarafından sporculara baklava ikramı yapıldı.

MANİSA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN