Girişimcilik kursunu bitirip hayalini gerçekleştirdi

Girişimcilik kursunu bitirip hayalini gerçekleştirdi

Yunusemre Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen girişimcilik kursuna katılan Emine Şahbaz, en büyük hayalim dediği pastanesini açtı

Ahmetli’den gelerek kursa katılan Şahbaz, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine teşekkür etti.Ahmetli ilçesinde yaşayan Emine Şahbaz, geçtiğimiz aylarda Yunusemre Belediyesi, İŞ-KUR ve KOSGEB ortaklığıyla düzenlenen girişimcilik eğitimini başarıyla tamamladı. Girişimci Emine Şahbaz, hibe desteğiyle ’en büyük hayalim’ dediği pastanesini düzenlenen törenle açtı. İş yerinin açılışında Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel de kadın girişimciyi yalnız bırakmadı. AK Parti İlçe Başkanı Serkan Karakaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Çetinkaya ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta Emine Şahbaz’ı kutlayan Avşar, açılışta yaptığı konuşmada, “Emine Hanım belediyemizin katkılarıyla açılan girişimcilik kursundan faydalandı. Öncelikle tebrik ediyor, tüm bayanlarımıza da örnek olmasını diliyorum. Ortaklarını da kutluyorum, hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.Konuşmaların ardından yapılan dualarla işletmenin açılış kurdelesini kesen davetliler pastaneyi gezerek işletme sahibinden bilgi aldı.

MANİSA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN