İlkokul öğrencileri planlarını diyanet çocuk takvimiyle yapacak

İlkokul öğrencileri planlarını diyanet çocuk takvimiyle yapacak

Manisa’nın Kula ilçesinde “Planlarım diyanet çocuk takvimiyle” adlı proje kapsamında Kula Müftüsü Kamil Kırkız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen protokol imzaladı

Proje kapsamında Kula merkez ve kırsal mahallelerdeki ilkokulların 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine 2018 yılı diyanet çocuk takvimi hediye edilecek.İmzalanan protokolle ilgili konuşan Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, “Proje sayesinde her çocuğun kendisine ait bir takvimi olacak. Bu takvimlerle çocuklar, dini, milli ve kültürel açıdan daha gelişmiş, daha donanımlı olacaklar. Bu projeyle takvim bilinci, plan ve program yapma, değerler eğitimi alma, zararlı alışkanlıklardan korunma, vatan sevgisi ve millet bilinci ile bezenme, güzel ahlak, sorumluluk duygusu kazanma tarih bilinci oluşturma gibi alışkanlıkların kazandırılması hedefleniyor” dedi.Projedeki amaçlarını anlatan Kula İlçe Müftüsü Kamil Kırkız ise şunları söyledi: "Çocuklarımızın okuma alışkanlığını, sorumluluk duygusunu geliştirmek ve çocuklarımızın en iyi şekilde topluma kazandırılmasını sağlamak gibi alışkanlıkları kazandırmayı hedefliyoruz. Bu çalışmada emeği geçen başta Kula Kaymakamı Osman Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen ve Müftülük personeline, din görevlilerine teşekkür ederim.”

MANİSA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN