Kırkağaç’taki yatırımlar yerinde incelendi

Kırkağaç’taki yatırımlar yerinde incelendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Mahalle Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Kırkağaç’ı ziyaret ederek, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve devam eden yatırımları ve çalışmaları yerinde inceledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Mahalle Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kırkağaç’ta yapımı devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman’ın da hazır bulunduğu incelemelerde, yapılan çalışmalar hakkında yerinde incelenerek bilgi alındı. Ekipler, Hacet, Güvendik, Kınık ve Gelenbe mahallerindeki çalışmaları inceleyerek, semt pazarındaki esnafları ziyaret etti. Ekipler, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları ile yapılan çalışmaların vatandaşların daha rahat ve konforunu arttırmaya yönelik olduğunu ifade ederek, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağının bilgisini verdi.

MANİSA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN