Manisa Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde 533 vatandaşına evde bakım hizmeti verilirken, Saruhanlı ilçesinde de 26 ihtiyaç sahibi vatandaşın eksikleri gideriliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği projelerle vatandaşlarını yalnız bırakmıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kimsesiz ve kronik hastalığa bağlı sıkıntıları olan vatandaşlara yönelik uzman bir kadro ile evde bakım hizmeti gerçekleştiriliyor. İl genelinde 553 vatandaşına evde bakım hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da da 26 ihtiyaç sahibi vatandaşının yardımına koşuyor. Sosyal hizmet uzmanı, psikolog, diyetisyen, fizyoterapist, hemşire, hemşire yardımcısı ve evde bakım elemanından oluşan uzman ekip periyodik olarak ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret ederek kişisel bakım ve psikolojik destek hizmeti gibi bir çok konuda yardımcı oluyor.

MANİSA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN