Manisa’da belediye personeline mevzuat bilgilendirmesi

Manisa’da belediye personeline mevzuat bilgilendirmesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü personelinin ihale mevzuatına ilişkin bilgilendirilmesine yönelik olarak Kıyı Ege Belediyeler Birliği tarafından verilen 4734 Sayılı İhale Kanunu eğitimi tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, bünyesinde görev yapan personelin bilgi birikimini genişletmek amacıyla eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Kıyı Ege Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen 4734 Sayılı İhale Kanunu eğitimi tamamlandı. Sayıştay 4. Dairesi eski Başkanı Abdurrahman Acar tarafından 4 gün süresince verilen eğitimde, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ personeline ihale mevzuatı hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Personele büyük katkı sağlayan Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı’nın kapanış konuşmasını MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hurşit Akdemir yaptı. Konuşmaların ardından katılımcılar MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’un elinden sertifikalarını aldılar. Birlik Genel Sekreteri Hurşit Akdemir; ‘‘Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı’nın özellikle son dönem belediyelerimiz için açılımlar getiren yasal değişiklikleri ile genel belediye sorunlarına yönelik olarak hazırlandığı, konusunda uzman hocaların arasında olmanın avantajı ile birçok belediye sorununun interaktif bir şekilde tartışıldığı bu yoğun seminer programını başarılı bir şekilde tamamlamanın gururunu yaşıyoruz” dedi.Akdemir tarafından katılım belgesi ve teşekkür plaketi takdim edilen MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, dört gün boyunca süren seminerin son gününde kapanış konuşmasında şunları söyledi: “Gerçekleştirilen eğitim çalışmaları ile bilgileniyor, bu sayede mevzuatı daha iyi anlayarak vatandaşlara daha kaliteli, hızlı ve verimli hizmet vermeyi hedefliyoruz. Gelişen mevzuatın yakından takibini sağlayan bu tür seminerler sayesinde bilgi ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Bizlere ve çalışanlarımıza faydalı olacağı inancında olduğum bu toplantıyı içeriği açısından çok önemsiyor devamının gelmesini diliyorum. Tüm katılımcılara ve katkılarından dolayı Kıyı Ege Belediyeler Birliği yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

MANİSA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN