Manisa’da otomobil Suriyeli çocuğa çarpıp kaçtı

Manisa’da otomobil Suriyeli çocuğa çarpıp kaçtı

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde bir otomobil, Suriye uyruklu olduğu öğrenilen bir çocuğa çarpıp kaçarken, 6 yaşındaki çocuk ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı

Kaza, Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kırkağaç 6. Jandarma Komando Er Eğitim Alay Komutanlığı yönünden ilçe merkezine doğru giden bir otomobil, 100. Yıl Atatürk Parkı önünde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Suriye uyruklu 6 yaşındaki Muhammed A.’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Muhammed A. ağır yaralanırken, otomobil kaza yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralı Muhammed’e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırdı. Muhammed A. daha sonra ise Soma Devlet Hastanesine sevk edildi. Çocuğun durumunun ciddi olduğu öğrenildi.Otomobil ve sürücüsü için arama başlatıldı.

MANİSA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN