Otomobil ile kamyon çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

Otomobil ile kamyon çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde aynı yönde seyreden kamyona arkadan çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı

Turgutlu’ya bağlı Akçapınar Mahallesi’nde meydana gelen kazada, 34 NJ 1545 plakalı aracı ile Turgutlu’dan Salihli istikametine gitmek olan S.T. (57), aynı yönde seyir halinde olan F.Ş. (45) idaresindeki 03 DN 422 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle 34 NJ 1545 plakalı araçta yolcu olarak bulunan A.B. (33) ve I.Ş. (69) hayatını kaybederken, S.K. (21), T.Y. (41) ve araç sürücüsü S.T. ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılırken, kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri savcılık incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna götürüldü.Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, kamyon sürücüsü F.Ş. de gözaltına alındı.

MANİSA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN