Salihli Belediyespor judocusu Türkiye ikincisi oldu

Salihli Belediyespor judocusu Türkiye ikincisi oldu

Antalya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Salihli Belediyespor’un judocusu Kadir Bingöl, +100 kiloda Türkiye ikincisi oldu

Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası, Antalya Spor Salonu’nda 57 ilden 389 erkek ve 300 kadın olmak üzere toplam 689 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Şampiyona da oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Salihli Belediyespor Judo Takımı sporcusu Kadir Bingöl, +100 kiloda Türkiye ikincisi oldu. Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda ayrıca 90 kilo da Emre Berkay Onuk ise 5. oldu. Salihli Belediyespor Judo Antrenörü Oktay Ayaz, şampiyonada dereceye giren sporcuların Milli Takım kampına katılacağını ifade etti. +100 kiloda Türkiye ikincisi olan Kadir Bingöl’ü tebrik eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, bu başarıda emeği geçen antrenörleri kutladı.

MANİSA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN