Salihli MABEM’de 670 öğrenci eğitim görüyor

Salihli MABEM’de 670 öğrenci eğitim görüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli´de açılan Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi’nde (MABEM) 670 eğitim görüyor

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’da 670 öğrencinin eğitim gördüğü MABEM’i Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ile birlikte ziyaret ederek, öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etti. Kayda, MABEM Müdürü Ahmet Zühtü Özer’den bilgi aldı.Vizyonu olmayan bir şehrin başarıyı yakalamasının mümkün olmadığını söyleyen Başkan Kayda, “Eğitim ve öğretim adına neler yapmamız gerektiğini ortaya koyduğumuzda birinci öncelik olarak fakülte kazandırdık. Adını da yapılan protokol ile Kurtuluş günümüz olan 5 Eylül olarak belirledik. Büyükşehir ile entegre olmuş bir Salihli var. Büyükşehir eğitimdeki çabası eğitim merkezleri ile ortadadır. Buradaki sizin başarınız, bizim başarımız olacak, çocuklarımızın ve Salihli’nin başarısı olacak. Sizlere kolaylık ve başarı diliyorum, iyi ki bu ekibin içerisinde varsınız, iyi ki bizler de sizlerle çalışıyoruz. Bu anlamda bu imkânı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

MANİSA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN