Salihli’nin genç sultanları Soma’yı rahat geçti

Salihli’nin genç sultanları Soma’yı rahat geçti

Salihli Belediyespor Genç Bayan Voleybol Takımı, Manisa Gençler İl Birinciliği müsabakasında Soma Ilgaz Bayan Voleybol Genç Takımını set vermeden 3-0 mağlup ederek, grup maçları öncesinde büyük moral buldu

Salihli Belediye Spor Salonu’nda oynanan maça etkili başlayan Salihli’nin genç sultanları, rakibi Soma Ilgaz karşısında ilk seti 25-11, ikinci seti 25-20 ve son seti de 25-7 alarak karşılaşmayı 3-0 kazandı. Salihli Belediyespor Genç Takımı, 5 Mart Pazartesi günü Alaşehir Belediyespor ile oynayacağı maçı kazanırsa grup maçlarında mücadele edecek. Maçtan galibiyetle ayrılan Salihli Belediyespor Genç Takım oyuncuları ile Antrenör Hasan Gören ve Yardımcı Antrenör Hüseyin Kurt’u tebrik eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, genç sultanlara Manisa Gençler İl Birinciliği müsabakalarında başarılar diledi.Karşılaşmayı, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer, Belediyespor Voleybol A Takımı Antrenörleri Murat Benekli, Burak Girişgün, Çağlar Çiftçioğlu ve Kadriye Ateş ile taraftarlar izledi.

MANİSA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN