Sarıgöl’de şehitlere saygı yürüyüşü

Sarıgöl’de şehitlere saygı yürüyüşü

Sarıgöl Milliyetçi Heraket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı ve Sarıgöl Ülkü Ocakları Şubesi tarafından ’’Vatana, Bayrağa ve Şehide Saygı Yürüyüşü" düzenlendi

Sarıgöl Belediyesi önünde toplanan yüzlerce vatandaş, ellerinde bayraklarla birlikte Şehit Esin Akay Caddesi’nden yürüyüşe başladı. Tırazlar Caddesi’nden geçen kalabalık, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", ’’Ne Mutlu Türküm diyene’’, ’’Vatan sana canım feda" sloganları ile Sarıgöl Şehitlik Anıtına ulaştı. Burada hep birlikte saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.Sarıgöl Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Kurucu yaptığı konuşmada, ’’Zetyin Dalı Harekatını yürekten destekliyoruz. Terör odakları yıllarca Kandili üst olarak kullandılar. 1990 yılından bu yana bir koridor oluşturarak Türkiye’ye Amanos Dağlarından sızmaya başladılar. Bu koridor sayesinde Akdeniz’e inmeye çalışıyorlardı. Kahraman askerlerimiz bu koridora ’dur’ dedi ve kapattı. Cephede kahramanca savaşan askerlerimizin yanındayız. Devletimizin bekası, birliği için Ülkücüler olarak devletimizin yanındayız." dedi.Sarıgöl MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı ise, "Cephede savaşan asker ve güvenlik güçlerimizin yanındayız. Vatan için bugün birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz." şeklinde konuştu.Daha sonra şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu ve topluca dua edildi.

MANİSA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN