Turgutlu camilerinde hummalı çalışma

Turgutlu camilerinde hummalı çalışma

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ekiplerin Subaşı Camii’nde gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceleyerek, Subaşı Cami İmam Hatibi Murat Aytolan ile bir araya geldi

Turgutlu Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşlarına verdiği desteği tüm hızıyla sürdürürken, yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla merkez ve merkeze uzak mahallelerde bulunan camilerin eksikliklerini de bir bir gideriyor. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de Subaşı Camii’nde yapılan boya çalışmalarını yerinde inceledi. Camilerin önemini vurgulayarak, Turgutlu Belediyesi olarak camilere olan desteklerini sürdürdüklerini ifade ederek, “Turgutlu Belediyesi olarak, eğitim kurumlarımıza, camilerimize yönelik ihtiyaçları giderme adına desteklerimiz devam ediyor. Bu kapsamda merkez Subaşı Camiinde de Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz boya atölyesi ekiplerimizce dış cephe boya çalışması gerçekleştirdik. Camimizin kötü durumdaki dış cephesini komple boyayarak yeni bir görünüme kavuşturduk. Biz dün olduğu gibi bugün de yarın da başta camilerimiz ve eğitim kurumlarımız olmak üzere ihtiyaç olan noktada halkımızın yanındayız. Bu anlamda çalışmalarımızın cami cemaatimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MANİSA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN