Üst geçitte çalışmalar devam ediyor

Üst geçitte çalışmalar devam ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Mimar Sinan Bulvarı üzerinde Merkez Efendi ve Hafsa Sultan Mahallelerini birbirine bağlayan yolda, yayaların rahat ve güvenli şekilde, trafik akışını engellemeden karşıdan karşıya geçişlerini sağlamak amacıyla başlattığı yaya üst geçidi projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor

Modern mimarisi ile de dikkat çekecek olan yaya üst geçidi inşaatında çelik montaj çalışmaları gerçekleştiriliyor.Artan nüfus yoğunluğu ve kamu kurumlarına geçiş noktası olması nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi, Mimar Sinan Bulvarı üzerinde Merkez Efendi ve Hafsa Sultan Mahallelerini birbirine bağlayan yolda yaya üst geçidi çalışmasına başladı. Kentin merkezinden geçen ana arter üzerinden yayaların güvenli geçişini sağlayacak olan modern üst geçitte çelik montaj çalışmaları yapılıyor.Mimar Sinan Bulvarı üzerinde yapılacak olan yaya üst geçidinin ulaşımda yaya güvenliği sağlayacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Engelli asansörü, yürüyen merdiveni ve kötü hava koşullarına karşı cam şeffaf üst örtüsüyle yayaların güvenliğini konforlu şekilde sağlayacak olan üst geçidimiz de çelik montaj çalışmaları yapılıyor. Kısa süre içerisinde tamamlamayı planladığımız üst geçidimiz ile vatandaşlarımız karşıdan karşıya geçişlerini daha güvenli yapacak” dedi.

MANİSA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN