Artuklu Belediyesi sokakları temizliyor

Artuklu Belediyesi sokakları temizliyor

Mardin’in Artuklu İlçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri rutin olarak yürütülen sokakların deterjanlı ve tazyikli suyla yıkanması çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Artuklu belediyesinden yapılan açıklamada, çalışmaların aralıksız sürdüğü belirtildi. Açıklamada, "Sokaklara evimiz gibi bakıyoruz sloganından hareketle başlatılan temizlik çalışmalarıyla Artuklu’da temizlenmeyen sokak, cadde, mahalle bırakmamayı hedefleyen Artuklu Belediyesi, temizlik çalışmalarını büyük titizlikle yürüyor. Yalnızca çöplerin alınması ve sokakların süpürülmesiyle hijyenin yeterli ölçüde sağlanmadığını düşünen Artuklu Belediyesi, bakteri üremesini engellemek için ilçenin belli noktalarını deterjanlı ve tazyikli suyla yıkıyor” denildi.

MARDİN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN