Mardin’de karayoluna döşenen patlayıcı imha edildi

Mardin’de karayoluna döşenen patlayıcı imha edildi

Mardin-Derik karayolunda teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcı, güvenlik güçleri tarafından kontrollü bir şekilde imha edildi

Edinilen bilgiye göre, Mardin-Derik karayolunun Derik girişinde bulunan Zeytinpınar Mahallesi yakınlarında PKK’lıların yola tuzakladığı 300 kiloluk el yapımı patlayıcı, güvenlik güçlerinin yaptığı kısa çalışma ardından tespit edildi. Emniyet ve jandarma ekipleri, ihbar yapılan bölgeye gelerek güvenlik önlemi aldıktan sonra yolu iki yönlü trafiğe kapattı. Yolun kapalı olmasından dolayı, iki yönde uzun araç kuyruğu oluştu.Çevrede güvenlik önlemi alındıktan sonra sevk edilen bomba imha uzmanları, el yapımı patlayıcıyı kontrollü patlatarak imha etti. İmha sonrası Mardin-Derik karayolu yeniden kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı.

MARDİN/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN