Nusaybin’de patlayıcı bulundu

Nusaybin’de patlayıcı bulundu

Sokağa çıkma yasağının kısmen devam ettiği Mardin’in Nusaybin ilçesinde tel örgülerle kapatılan 6 mahallede el yapımı patlayıcıların imhası sürüyor

Bulunan el yapımı patlayıcılar, kontrollü olarak imha ediliyor.

Nusaybin’de 14 Mart 2016’da ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü Abdülkadir Paşa, Fırat, Yenişehir, Dicle, Zeynelabidin ve Kışla Mahallelerinde tuzaklanan patlayıcıların tespiti için polis ve jandarmanın başlattığı arama faaliyetleri sürüyor. Polis ekipleri, etrafı tel örgüyle kapatılan 6 mahalledeki cadde ve sokakların yanı sıra evleri detektör yardımıyla tuzaklanan patlayıcılardan arındırıyor. Abdülkadir Paşa Mahallesi’ndeki bir evde yapılan aramada, mutfak tüpüne tuzaklanmış el yapımı patlayıcı tespit edildi. Patlayıcı, güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından kontrollü bir şekilde infilak ettirildi.

MARDİN/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN