Mehmet Ali Erbil'in hastalığı nedir, sağlık durumu nasıl? Keşke hiç servetim olmasaydı da sağlığım olsaydı!

Mehmet Ali Erbil'in hastalığı nedir, sağlık durumu nasıl? Keşke hiç servetim olmasaydı da sağlığım olsaydı!

Kaçış sendromu hastalığının nüksetmesi nedeniyle 234 gün yoğun bakımda tedavi gören, taburcu olduktan sonra da 2 kez hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, "Keşke hiç servetim olmasaydı da sağlığım olsaydı" dedi. İşte Mehmet Ali Erbil'in hastalığı...

Nükseden 'kaçış sendromu' hastalığı nedeniyle önce hastanede tedavi gören, ardından evinde tedavisine devam edilen Mehmet Ali Erbil, oyuncu Tolga Yüce ve sanatçı arkadaşı Ercan Avşar ile doğum günü için bir araya geldi. Salgın sürecini nasıl geçirdiğini anlatan Erbil, koronavirüs nedeniyle kızlarını ve torununu göremediğini, onları çok özlediğini dile getirerek, "Keşke hiç servetim olmasaydı da sağlığım olsaydı. Bu süreçte sevenlerim beni hiç yalnız bırakmadı" dedi.

MEHMET ALİ ERBİL'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Salgın sürecini evinde geçiren ve kimseyle görüşmeyen 63 yaşındaki şovmen, haftalardır görmediğim çocuklarım ve torunumu çok özledim. Onlara bir kez sarılsam başka bir şey istemiyorum" ifadelerini kullandı. Erbil, sözlerine şöyle devam etti:

"Haftada iki gün ilaç yüklemesi yapılıyor. Bu işlem 24 saatten fazla sürüyor. Bu süreç beni çok yoruyor. Evde fizik tedavi yapıyoruz. Günlerim çok yorucu geçiyor. Ayrıca çok garip ama en fazla iş teklifini sesimin bile çıkmadığı hastalık döneminde aldım."

MEHMET ALİ ERBİL'İN HASTALIĞI NEDİR?

2018 yılında evinin banyosunda geçirdiği kaza sonucu kaburgalarında kırık meydana gelen ve hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, buradaki tedavisi sırasında 'kaçış sendromu' hastalığının nüksetmesi dolayısıyla uzun süre yoğun bakımda yattı. Erbil 258 gün yoğun bakımda tedavi gördükten sonra 2019'da ayında taburcu olmuştu.

0620201859033501070.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN