Alevlerin içinde kalan köpeği ormancılar kurtardı

Alevlerin içinde kalan köpeği ormancılar kurtardı

Mersin’in Erdemli ilçesinde çıkan orman yangını sırasında alevlerin içinde mahsur kalan yavru köpek orman ekipleri tarafından yaralı halde kurtarıldı

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Çerçili Mahallesinde henüz bilinmeyen bir sebeple orman yangını çıktı. 1,5 hektarlık alanda etkili olan yangına bir helikopter ve arazözlerle anında müdahale edildi.Ekiplerin uzun uğraşları sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın esnasında bir köpeğin alevler içinde kaldığını gören ormancılar köpeği alevlerin içinden yaralı olarak kurtarmayı başardı. Ayak altlarında yanıklar oluşan köpeğe bölgede hazır bekletilen 112 ekipleri ve ormancılar tarafından müdahale edildi. Yangında yaralanan yavru köpeğin sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.Erdemli Orman İşletme Müdürü İsmail Çelik ekiplere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

MERSİN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN