Bektaş: "Mersin oryantiringde örnek bir ilimiz"

Bektaş: "Mersin oryantiringde örnek bir ilimiz"

Türkiye Oryantiring Federasyonu As Başkanı Fatih Bektaş, İl Temsilcisi Nuri Dağdelen ile birlikte Mersin Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş’i ziyaret ederek, Mersin’deki oryantiring faaliyetleri konusunda fikir alışverişinde bulundular

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Güneş, "Mersin iklim, zemin ve parkur açısından oryantiring sporu yapmaya uygun bir ilimizdir. Oryantiring sporuna ve organizasyonlara İl Müdürlüğü olarak gerekli desteği sağladığımızı düşünüyorum" dedi.Mersinde’ki oryantiring kulüplerine verilen desteklerden dolayı Mersin’den turnuvalara katılımın iyi noktada olduğunu vurgulayan Başkan Bektaş ise "Mersin Oryantiring Federasyonu için özel bir bölge Mersin’in turnuvalara katılımından dolayı çok memnunuz. Mersin, çevresindeki illere de örnek teşkil eden ciddi bir yapıya sahip bir ilimizdir. Oryantiring sporuna katkılarından dolayı Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MERSİN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN