Bozyazı’da Ebe ve Hemşirelik Haftası kutlandı

Bozyazı’da Ebe ve Hemşirelik Haftası kutlandı

Mersin’in Bozyazı ilçesinde, 12-18 Mayıs Ebe ve Hemşirelik Haftası kutlamaları kapsamında, çalışan ve emekli personel bir araya geldi

Bozyazı Öğretmenevi’ndeki etkinliğe İlçe Sağlık Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan ile bu kurumlardan emekli olmuş personel katıldı.Bozyazı İlçe Sağlık Müdürü ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Ahmet Hakan Acı, görevde bulunan ve emekli olmuş personelin günlerini kutlayarak çiçek takdim etti. Acı, ebe ve hemşirelerin sağlık hizmetleri sisteminin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirterek, "Dünyanın en eski mesleklerinden biri olan ebelik ve hemşirelik mesleği insan sevgisiyle dolu, şefkatle, sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslek. Hepinizin günü kutlu olsun” dedi.

MERSİN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN