Er: "Adalet hayatımızın her aşamasında gerekli"

Er: "Adalet hayatımızın her aşamasında gerekli"

Hukuk fakültelerinden mezun olup avukatlık stajına başlayacak olan 14 stajyer, Mersin Barosu Başkanı Ali Er’i makamında ziyaret etti

Stajyer avukatlara Mersin Barosu’nun çalışmaları hakkında bilgiler veren Baro Başkanı Er, mesleki tavsiyelerde de bulundu. Avukatların mesleki sorunlarının zaman içinde çeşitlendiğini ve arttığını belirten Er, “Avukatlık, kamu hizmeti görevini yerine getiren bir kamu mesleğidir. Aynı zamanda da serbest meslektir. Günümüzde avukat sayısının artmasına karşı, sizler de mesleğinize aşık bir avukat olun ki, işinizde başarılı olun. İnsan hakları savunucusu olan avukatlar, daima adaleti, hakkı ve hukuku gözetmelidir. Adalet hayatımızın her aşamasında gereklidir. Doğruluktan, dürüstlükten ve adaletten ayrılmayın. Bu ilkeler, mesleğimizin olmazsa olmaz kuralıdır" dedi.Başkan Er’den yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler alan stajyer avukatlar ise, “Baromuzda avukatların daha hızlı bilgi erişimine ulaşmasına ve verilen eğitimlerle mesleki alanda ilerlemesine olanak sağlayan Baro Başkanımız Ali Er’e teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

MERSİN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN