İpek: "Birlik ve beraberlik içinde göğüs gereceğiz"

İpek: "Birlik ve beraberlik içinde göğüs gereceğiz"

Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yüksek İstişare Kurulu (MESİAD YİK) Başkanı Hasan Hüseyin İpek, Mersin’de meydana gelen terör saldırısını kınadı

Başkan İpek, "Saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Birlik ve beraberlik içinde bunlara göğüs gereceğiz" dedi.Dün akşam üzeri polisleri taşıyan servis aracını yönelik gerçekleştirilen hain bombalı saldırıyla ilgili açıklama yapan İpek, "Terör vahşeti bu kez de Mersin’de kendini gösterdi. Bu insanlık dışı eylemin amacı kuşkusuz ki emniyet güçlerimizin ve sivil vatandaşlarımızın canı pahasına Türkiye’yi kaosa sürüklemektir. İnsan hayatına kasteden canileri lanetliyorum. Bugüne kadar yapılan bu hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamadı ve asla da ulaşamayacaktır. Türk milleti her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde bu saldırılara göğüs gerecektir. Mersin halkı başta olmak üzere tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, saldırıda yaralanan polislerimize acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

MERSİN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN