Kaymakam Taşdan: "Bozyazı’da elektrik kesintileri azaldı"

Kaymakam Taşdan: "Bozyazı’da elektrik kesintileri azaldı"

Bozyazı Kaymakamı Hayati Taşdan, ilçedeki elektrik sorunu ve çözümü için kurum müdürleri, muhtarlar ve Enerjisa yetkilileri ile bir araya geldi

Kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantıda, muhtarlar vatandaşların çektikleri sıkıntıları Enerjisa yetkilileri ve Kaymakam Taşdan’a aktardı. Eskiye nazaran elektrik kesintilerinin daha az yaşandığını söyleyen Taşdan, yapılacak olan yatırımlarla elektrik sorununun ilerleyen yıllarda kökten çözüleceğini kaydetti.Elektrikle ilgili bazı sorunların hala devam ettiğini ifade eden Taşdan, "İnşallah yapılacak olan yatırımlarla da bu sorun ilerleyen yıllarda tamamen ortadan kalkacaktır. İlçemizde yapılan yatırım ve çalışmalar sonucunda eskiye nazaran sık sık elektrik kesintisi yaşamamaktayız" ifadelerini kullandı.İlçede yaşanan elektrik kesintileri ve çalışmalar hakkında Enerjisa yetkilileri katılımcıları bilgilendirerek, sorunların en aza indirilmesi için çalıştıklarını belirttiler.

MERSİN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN