Mersin GİAD üyeleri, üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi

Mersin GİAD üyeleri, üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (GİAD) üyeleri, Mersin Üniversitesi Ekonomi Topluluğu öğrencileriyle bir araya geldi

Mersin Üniversitesi Ekonomi Topluluğu grubu, Mersin GİAD’ı ziyaret ederek üyeler ile istişarede bulundu. Mersin Üniversitesi Ekonomi Topluluğu ve Mersin GİAD arasında 17 Nisan’da gerçekleştirecek, Mersin’in önemli kuruluşlarının da içinde bulunacağı ’Ekonomi Zirvesi’ protokolü imzalandı. Mersin GİAD üyelerinin deneyimlerinden faydalanmak adına sorular soran öğrenciler, girişimcilik ruhuna yönelik iş adamlarından öneriler aldılar.Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, gençlerin ülke adına büyük önem arz ettiğini belirterek, GİAD’ın kapılarının genç nesillere her zaman açık olduğunun altını çizdi. Öğrencilere, belirledikleri hedefte ilerleyerek çok çabalamaları gerektiğini söyleyen İzol, "Sizler bu ülkenin geleceğini oluşturacak ve ileriye taşıyacak en önemli neferlerisiniz. Planlı hareket ederek ürettiğiniz projelerin ve yatırımların her zaman takipçisi olmanız gerekiyor. Azimle çıktığınız yolda hiç kimse sizin önünüze geçemez, siz yeter ki o hedefe ulaşmak için elinizden gelenin fazlasını yapın. Mersin GİAD üyelerinin her biri ayrı bir girişimcilik ruhu taşıyor ve bu ruhu taşıyan herkes düşe kalka bu noktalara gelmiştir. O yüzden azim başarıya giden yolda elinizdeki tek güçtür’ dedi.Öğrenciler ile istişare sonrasında 17 Nisan’da Mersin’de gerçekleştirilecek, Mersin Üniversitesi Ekonomi Topluluğu ile Mersin’in önde gelen kuruluşlarının da içinde bulunduğu ’Ekonomi Zirvesi’ protokolü imzalandı.

MERSİN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN