MESKİ’den Milli Eğitim Müdürü Koca’ya plaket

MESKİ’den Milli Eğitim Müdürü Koca’ya plaket

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdür Yardımcısı Can Taşkın ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Şube Müdürü Hasan Apçın, Dünya Su Günü’nde yapılan etkinliklere verdiği destekten dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’ya teşekkür plaketi verdi

Taşkın ve Apçın, Milli Eğitim Müdürü Koca’yı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Taşkın, Dünya Su Günü’nde yapılan etkinliklere Milli Eğitim Müdürlüğü’nün verdiği destek dolayısıyla teşekkür ederek, iki kurum arasında yapılan işbirliğinin devamını diledi.Milli Eğitim Müdürü Koca’da yaşamımızda suyun önemini vurgulayarak, hızla azalan temiz su kaynaklarının getireceği olumsuz duruma dikkat çeken bu tarz etkinliklere destek vermekten onur duyduklarını ifade etti.

MERSİN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN