MESKİ’nin yağmursuyu çalışmaları sürüyor

MESKİ’nin yağmursuyu çalışmaları sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğünce, merkez Akdeniz ilçesi Sanayi Sitesindeki yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarına devam ettiği bildirildi

MESKİ’den yapılan açıklamada, Akdeniz ilçesinde yer alan Sanayi Sitesinde su birikintisi oluşan noktalar tespit edilerek bu doğrultuda hazırlanan proje kapsamında, yağmur sularının hızlı deşarj edilmesi adına uygun boruların döşeneceği belirtildi. Ayrıca 78 adet yağmursuyu ızgara yapımı olmak üzere yaklaşık 3 bin 510 metre yağmursuyu hattının yapımı ve 78 adet ızgara yapımının gerçekleştirileceği kaydedildi.Sanayi Sitesinde devam eden yağmursuyu hattı çalışmaları ile kış aylarında özellikle yağmur sularını tahliye etmede kolaylık sağlama ve oluşabilecek göllenmelerin önüne geçmenin amaçlandığı belirtilen açıklamada, "Yağmursuyu hat çalışmalarımızı tamamlayarak bölgedeki bu sorunları ortadan kaldırıyoruz. Akdeniz ilçemizdeki altyapı çalışmalarımızı kapsamlı ve titiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz" denildi.

MERSİN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN