Tollu, sağlık çalışanlarını ziyaret etti

Tollu, sağlık çalışanlarını ziyaret etti

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Devlet Hastanesi Başhekimi Erman Eker’i ziyaret ederek sağlık çalışanlarının ’Tıp Bayramı’nı kutladı

Ziyaret kapsamında hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Tollu, sağlık çalışanlarına gül vererek günlerini kutladı. Bu kutsal mesleği büyük bir özveriyle icra eden tüm sağlık çalışanlarının ’Tıp Bayramı’nı kutlayan Tollu, "Hekim arkadaşlarımızın, sağlık çalışanlarımızın bu ülke için emeği gerçekten çok büyük. Hassaten bu ülkenin her şartında ciddi bir mücadelenin içerisinde olduğunu biliyoruz. Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de görev yapan askerlerimizin de yanında sağlık çalışanlarımızın gönül dolu mücadele ediyor olması, bu milletin asaletinin en büyük göstergesidir" dedi.

MERSİN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN