Toroslar’da yangın tatbikatı

Toroslar’da yangın tatbikatı

Toroslar Belediyesi, personeline yönelik hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında ’Yangın Eğitimi ve Tatbikatı’ gerçekleştirdi

Toroslar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi ile Sivil Savunma Amirliği’nin ortaklaşa düzenlendiği eğitim semineri, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü’nde görevli İtfaiye Grup Amiri Ahmet Demirel ve ekip arkadaşları tarafından verildi.Yangın çeşitleri, yangına ilk müdahale, yangın söndürme, koruma ve kurtarma başlıkları altında verilen teorik eğitimin ardından yangın tatbikatı yapıldı. Ev ve iş yerlerinde yangının çıkmaması için alınması gereken önlemler ile yangına karşı alınması gereken tedbirlerin de anlatıldığı tatbikat sırasında, yangının en etkin nasıl söndürüleceği uygulamalı olarak personele gösterildi.Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, iş güvenliğinin sağlanması ve iş kazalarının önlenmesi için en etkin tedbirlerin başında eğitimin geldiğini kaydederek, personeline yönelik gerçekleştirdikleri hizmet içi eğitim seminerlerine devam edeceklerini söyledi. Başkan Tuna, yangın eğitimini veren Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı görevlilerine de teşekkür etti.

MERSİN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN