Vali Su, esnafı ziyaret etti

Vali Su, esnafı ziyaret etti

Mersin Valisi Ali İhsan Su, halk arasında enteller sokağı olarak bilinen Atatürk Caddesi ile Silifke Caddesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi

İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’nin de eşlik ettiği ziyaret sırasında çevre esnafı ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Su, onlarla bol bol sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Cadde üzerindeki dükkan ve mağazaları dolaşarak esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Su, ziyaret boyunca karşılaştığı vatandaşlarla da yakından ilgilenerek sorun ve taleplerini dinledi.Esnaf ziyaretlerinin ardından balık pazarına da bir ziyaret gerçekleştiren Vali Ali İhsan Su, balıkçı esnafına hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaret boyunca balıkçı esnafıyla yakından ilgilenen Vali Su, sorun ve taleplerini de dinledi.

MERSİN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN