19 Mayıs Bodrum kalesinde kutlandı

19 Mayıs Bodrum kalesinde kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen anma töreninin ardından Bodrum kalesi Kuzey hendeğinde çeşitli etkinliklerle kutlandı

Bodrum Belediye Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, protokol üyeleri siyasi parti ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona erdi. Meydandaki törenin ardından kutlamalar, Bodrum Kalesi Kuzey hendeğinde devam etti. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikler, günün anlam ve önemine ait konuşmalar, şiirler ve öğrenciler tarafından sergilenen çeşitli gösterilerin ardından sona erdi.

MUĞLA/İHA

(FOTOĞRAF)




Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN