7 FETÖ şüphelisinden 3’ü tutuklandı

7 FETÖ şüphelisinden 3’ü tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından üç ilde 6 noktada eş zamanlı düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alınmıştı

Gözaltına alınan şüpheliler adli makamlara sevk edildi.Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gerçekleştirilen operasyon Muğla’nın Menteşe, Bodrum ve Marmaris ilçeleri ile Aydın ve İstanbul’da eş zamanlı düzenlendi. Silahlı terör örgütüne üye olmak ve terörizme finansman sağladıkları ileri sürülen 7 şüpheli Emniyetteki ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edildiler. Mahkemeye sevk edilen 7 kişiden H.D., M.T. ve O.G.G. tutuklanırken, O.U., B,U., O.D. ve Ö.Ş. adli kontrolle serbest bırakıldı.

MUĞLA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN