Ağaçları ilaçlarken zehirlenip hayatını kaybetti

Ağaçları ilaçlarken zehirlenip hayatını kaybetti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde tarlasında bulunan zeytin ağaçları ilaçlarken zehirlenen 61 yaşındaki Elyaz Eskici, mide bulantısı ve kusma şikayetiyle geldiği hastanede hayatını kaybetti

Olay, Eldirek Mahallesinde bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; el tulumbasıyla zeytin ağaçlarına ilaç sıkan, evli ve 3 çocuk babası Elyaz Eskici (61) zehirden etkilendi. Eskci, mide bulantısı ve kusma şikayeti ile kendi imkanlarıyla Fethiye Devlet Hastanesi acil servisine geldi. Yürüyerek girdiği hastanede aniden fenalaşan Eskici, yoğum bakım ünitesine kaldırıldı. Yaşlı adam yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.Eskici’nin cenazesi ön incelemenin ardından kesin ölüm nedenin araştırılması için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MUĞLA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN