Başkan Kocadon için teşekkür daveti

Başkan Kocadon için teşekkür daveti

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Turgutreis Nağme Sitesi yöneticileri tarafından teşekkür için düzenlenen davette site yöneticileri ve site sakinleri ile bir araya geldi

S.S Nağme İşletme Kooperatifi Başkanı Şeref Gündüz Uysal ile eşi Elvan Sevil Uysal ve site sakinlerinin düzenlediği davete Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ ile Taner Uslu, Meclis Üyeleri ve eski MHK Başkanı Ertuğrul Dilek katıldı.Site sakinleri adına Başkan Kocadon’a teşekkür eden eski MHK Başkanı Ertuğrul Dilek, “Site sakinleri olarak Başkan Mehmet Kocadon’a sonsuz teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızda olduğunu da söylemek istiyorum. Kendisini çok seviyoruz. Bugün burada bizimle bulunması bizi çok mutlu etti, Allah da onu mutlu etsin” dedi.Yapılan çalışmalar sonrasında düzenlenen nazik davet için site sakinlerine teşekkür eden Başkan Mehmet Kocadon ise, “İyi ki varsınız. Bodrum, güzel ülkemizin dünyaya açılan en medeni kapısı. Tabi ki her ne kadar Bodrum yerli halkının bunda katkısı varsa da buna en büyük desteği siz değerli Anadolu halkı verecek. Bugün Türkiye’de medeniyetten söz etmek istiyorsak, hep beraber en az 100 tane daha Bodrum yaratmamız lazım. Çünkü Bodrum, kalbi sevgiden geçen insanların buluştuğu yerdir, bizim gönlümüzde sevgi var. Ben sizlerin sayesinde bu sevgiyi gördüm. Sizlere de bu yüzden vefa borcum var, zor günlerimde bana sahip çıktığınız için ki hala çıkıyorsunuz. Onun için hepinize canı gönülden çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

MUĞLA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN