Güllük yaza hazırlanıyor

Güllük yaza hazırlanıyor

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte Muğla’nın Milas ilçesinde belediye ekipleri, sahillerin ve halk plajlarının düzenlenmesi için çalışmalara başladı

Güllük Mahallesinde başlayan çalışma kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ot biçme, Fen İşleri Müdürlüğü ise bank tamiri, boya badana ve sahil düzenleme çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan sahil çalışması ise, Etibank ve Halk Plajı’ndan başladı.Çalışma kapsamında ekipler, kış ayları boyunca rüzgar ve dalgaların getirdiği, sahilde birikmiş atıkları iş makinesiyle temizledi ve kum serme işini tamamladı. Fen İşleri ve Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri çalışmaların Milas genelinde bulunan tüm sahil şeridinde, hızlı bir şekilde devam edeceğini belirtti.

MUĞLA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN