Jandarmadan Kurban Bayramı öncesi sahte para uyarısı

Jandarmadan Kurban Bayramı öncesi sahte para uyarısı

Muğla’nın en büyük hayvan pazarının kurulduğu Menteşe’nin Bayır mahallesinde Muğla İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler vatandaşları sahte para ve havyan hırsızlığı konusunda uyardı

Bayır Jandarma Karakol ekiplerinin de katıldığı faaliyete Olay Yeri İnceleme ekipleri sahte para ve havyan hırsızlığı konusunda uyarıda bulunurken, trafik timleri de trafik kuraları konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Bayır hayvan pazarındaki kahvede hayvan satımı için gelen vatandaşlara alışverişlerde sahte para konusunu dikkat çeken Olay Yeri İnceleme ekipleri, sahte paranın nasıl anlaşılacağı konusunda bilgi verdi. Kurban Bayramı öncesi havyan hırsızlıklarına da dikkat çeken ekipler, hayvan alım satımında dikkat edilmesi gereken konularda da bilgi verdi.Bayır Mahallesi içinde ve hayvan pazarı çevresinde trafik uygulaması da yapan trafik timleri vatandaşları ve sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda eğitici bilgiler verdiler.

MUĞLA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN