Jandarmadan sahte içki operasyonu

Jandarmadan sahte içki operasyonu

Vatandaşların sağlığını tehdit eden, vergi kaybı ve haksız kazanç elde edilen sahte ve kaçak içki tacirlerine yönelik Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin denetimleri aralıksız sürerken, Menteşe ilçesine bağlı Göktepe Mahallesi Avcılar mevkisinde bir eve düzenlenen operasyonda sahte rakı ele geçirildi

Edinilen bilgiye göre; Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık Şube ekipleri tarafından Göktepe Mahallesi Avcılar mevkisinde N.A. isimli şahsın evinin eklentilerinde sahte rakı olduğu tespit edildi. Adli makamlardan alınan arama iznini ardından ekipler evde arama yaptı. Yapılan aramada evin eklentilerinde gizli bölmelere saklanmış vaziyette 26 şişe sahte rakı ele geçirildi. Aramada bir adet av tüfeği ve tüfeğe ait 21 fişek bulundu.Evinde sahte rakı ele geçirilen N.A. hakkında yasal işlem başlatılırken, İl Jandarma Komutanlığınca toplum destekli güvenlik anlayışı çerçevesinde halkın sağlığını tehdit eden ve ölümlere sebebiyet veren tüm kaçakçılık olayları ile kararlılıkla mücadele edileceği açıklandı.

MUĞLA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN