‘Kodla Muğla’ projesi başladı

‘Kodla Muğla’ projesi başladı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Projesi İl Koordinatörlüğü’nce, yazılım ve kodlama alanında okullarda yerli ve milli yazılım üretimine katkı sağlamak, öğrencilerin bilişim alanına olan ilgi ve merakını bu yöne teşvik etmek amacıyla Kodla {MUĞLA} Projesi’nin çalışmaları başladı

Bu kapsamda ilçelerde açılması planlanan Kodlama ve Robotik atölyelerinden ilki Kavaklıdere Atatürk Ortaokulunda açıldı. Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci tarafından açılışı yapılan Kodlama ve Robotik atölyesinde her kademedeki öğrencilere kodlama ve robotik eğitimleri verilmesi planlanmaktadır.Ayrıca proje kapsamında il genelinde diğer ilçelerde de Kodlama ve Robotik Atölyeleri kurulum çalışmaları devam etmektedir. Kodlama ve Robotik Atölyelerinin altyapı ve imkânlarının geliştirilmesi için hayırseverlerin desteği beklenmektedir.

MUĞLA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN