Marmaris’te köpek kavgası

Marmaris’te köpek kavgası

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir kafede yaşanan köpek tartışmasında işletme sahibi kendisini cep telefonu ile kayda alan bir kadına saldırdı

Olayda 2 parmağı çatlayan kadın ve işletme sahibi karakolluk oldu.İddiaya göre, Marmaris’te yeminli tercümanlık yapan Y.Y (38), çarşıda bir kafenin önünden geçerken işletme sahiplerinin mekanın önüne idrarını yapan bir köpeğe pet şişe fırlattığını görüp tepki gösterdi. Kafe işletmecisi ile tartışmaya başlayan kadın o anları cep telefonu kamerasına çekip sosyal medyada paylaşacağını söyledi. Kadının telefonla kayıt almasına öfkelenen iş yeri sahibi, ”Kapıma işeyen köpeğin boynunu kırar atarım” paylaş diyerek cevap verdi. Tartışmayı devam ettiren Y.Y, adama bir daha söyler misiniz diye karşılık verince çılgına dönen işletme sahibi küfürlü sözlerle kadına saldırdı. Elinden yaralanan Y.Y’ın hastanede yapılan kontrolünde iki parmağının çatlak olduğu tespit edildi. Y.Y tedavisinin ardından karakola giderek işletme sahibinden şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

MUĞLA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN