Milaslı Ebru Turgut zoru başardı

Milaslı Ebru Turgut zoru başardı

Milas M

Önol Karadeveci Rehabilitasyon Merkezi’nin özel öğrencilerinden biri olan Ebru Turgut, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun Antalya’da düzenlediği Atletizm Bölge Şampiyonası’nda 100 metre koşu yarışlarında Ege Bölge birincisi oldu.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun, Antalya’da 15-20 Nisan 2018 tarihinde düzenlemekte olduğu Atletizm Bölge Şampiyonası, renkli görüntülere ve başarı hikâyelerine sahne oluyor. Türkiye’nin birçok noktasından yarışlara katılan özel bireyler, yarışmalarda gösterdikleri performansla, deyim yerindeyse herkese taş çıkarıyorlar.Milas M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nün özel öğrencilerinden Ebru Turgut da yarışlara katıldı ve 100 metre koşusunda Ege Bölge 1.’si oldu. Kurumdaki diğer özel bireyler gibi Milas protokolü tarafından oldukça sevilen bir kişiliğe sahip olan Turgut’un başarısı, ilçede büyük bir sevinçle karşılandı.Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü de yayınladıkları bir mesajla Ebru Turgut’u tebrik eder başarılarının devamını diledi.

MUĞLA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN