Milas’ta makamlar öğrencilere teslim edildi

Milas’ta makamlar öğrencilere teslim edildi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Muğla’nın Milas ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarındaki bazı resmi makamlar öğrencilere teslim edildi

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, koltuğunu Merkez İlkokulu öğrencisi Duru Önde’ye devretti. Okul Müdürü Halil Mert, öğretmenleri ve öğrenci arkadaşlarıyla Belediye Başkanlık makamına gelen ve görevi devralan Önde, çalışmalar hakkında bilgi aldı.Küçük Başkan’dan talimatBalavca deresi ıslahı, kültür merkezi, kapalı spor salonu, sokak hayvanları, okullara çocuk oyun alanları ve okul bölgelerinde trafiğin denetlenmesi gibi birçok konuya değinen küçük Başkan Önde, birim amirlerine talimatlar verdi. En büyük hayalinin ise Milas’a oyuncak kütüphanesi açmak olduğunu belirten temsili Başkan Duru Önde, bu konuda çalışma yapılmasını istedi.Bütün öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Tokat, kendisini ziyaret eden çocuklara belediyenin sorumlulukları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.Diğer makamlarProgram kapsamında Milas Kaymakamlık makamı Sakarya İlkokulu öğrencisi Renk Özkan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamı Semiha Altunkan İlkokulu öğrencisi Şevval Kaya’ya, İlçe Jandarma Komutanlığı makamı Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Şakir Temizel’e, İlçe Emniyet Müdürlüğü makamı Dr. Mete Ersoy İlkokulu öğrencileri Emir Atilla Güldaş, Öykü Gül, Kadir Solmaz, Elif Tuğçe Ceylan’a ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu makamı ise Beçin İlkokulu öğrencisi Ceylin Nur Köse’ye devredildi.

MUĞLA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN