Motosiklet sürücüsü kör nokta kurbanı oldu

Motosiklet sürücüsü kör nokta kurbanı oldu

Muğla’nın Menteşe İlçesinde anayol üzerinde otomobil ile aynı istikamette ilerleyen motosiklet sürücüsü kör nokta kurbanı oldu

Olay, Menteşe İlçesi Recai Güreli Caddesinde meydana geldi.Serdar Çiftçi yönetimindeki 48VE 107 plakalı motosiklet, Serdal Akça yönetimindeki 48 DE 331 plakalı otomobil ile aynı istikamette ilerlediği sırada, otomobil sürücüsü kör noktada bulunan motosiklet sürücüsünü görmeden sola dönmek için direksiyon kırdı. Motosiklet sürücüsü otomobilin sol ön kısmına çarparak yere düştü. Kaza sonrası çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine bölgeye polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Serdar Çiftçi, yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Motosiklet sürücüsünün hayati bir tehlikesi olmadığı öğrenildi.

MUĞLA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN