Ortaca Meslek Yüksek Okulu ulusal yemek yarışmasında ödülleri topladı

Ortaca Meslek Yüksek Okulu ulusal yemek yarışmasında ödülleri topladı

Ortaca Meslek Yüksek Okulu (OMYO) Aşçılık programı öğrencileri katıldıkları Ulusal yemek yarışmasında gümüş madalya kazandı

OMYO aşçılık programı 1. sınıf öğrencileri, Fethiye’de düzenlenen Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması’nda gümüş madalya kazandı. Yarışmada, Modern Türk Mutfağı kategorisinde Zeynep Demirli, teriyaki soslu pilav eşliğinde dil balığı ile gümüş madalya aldı.Üniversiteler arası ekip yarışması kategorisinde ise Ahmet Ufuk Türk, zerdeçallı patates püresi üzerinde ahtapot polpo, Zeynep Demirli; Taze baharata sarılı California usulü dil balığı, Ebru Karaca; Limonlu parfe ile ekip olarak gümüş madalya aldılar.Aşçılık programı öğrencilerinin her geçen gün kendilerini daha iyiye doğru geliştirdiklerini belirten Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ramazan Güp, "Okulumuzu başarı ile temsil eden öğrencilerimizi ve öğretim görevlilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum" dedi.

MUĞLA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN