Özdemir: “Göcek Tüneli’nde uygulama çok katı”

Özdemir: “Göcek Tüneli’nde uygulama çok katı”

2018 yılı 2’nci dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Muğla Valiliği Vali Özer Türk toplantı salonunda yapıldı

Toplantıya başkanlık yapan Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir Karayolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu’nun konuşma yaptığı sırada Göcek Tüneli ile ilgili değerlendirmede bulundu. Özdemir, tünel geçişinde vali yardımcısı olduğunu söylediği halde para istendiğini, uygulamanın çok katı olduğunu dile getirdi.

Fethi Özdemir resmi araçlara daha anlayışlı davranılması gerektiğini belirterek, “Jandarma ve polis araçları ile ambulansların ücretsiz geçtiğini söylüyorlar. Jandarma, polis ve 112’den sorumlu vali yardımcısı benim diyorum hala para istiyorlar. En son polis çağıracağım dedim açtılar kapıyı” diye ifade etti.3 AYDA 170 MİLYON 681 BİN LİRA HARCANDIÜç aylık dönemin değerlendirildiği toplantıda kurumlar tarafından 170 Milyon 681 Bin lira harcama yapıldığı açıklandı. Buna göre sektör itibariyle değerlendirildiğinde en yüksek harcama 57 Milyon 98 Bin lira ile diğer kamu hizmetleri sektöründe yapıldı. İkinci sırada 46 Milyon 141 Bin lira ile ulaştırma sektörü, üçüncü sırada ise 33 Milyon 707 Bin lira ile tarım sektörü yer alıyor. Kuruluşlar itibariyle ise en yüksek harcama 57 Milyon 98 Bin lira ile yatırım izleme ve koordinasyon başkanlığı tarafından yapıldı. Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü 45 Milyon 493 Bin lira ile ikinci, DSİ 21. Bölge Müdürlüğü 30 Milyon 927 Bin lira ile üçüncü sırada yer aldı. Toplam 302 projeden 42 proje tamamlanırken, 151 projenin devam ediyor. 40 proje ise ihale aşamasında olup, 69 proje henüz başlamadı.

MUĞLA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN