TSK Armoni Mızıkası üniversitede dinleyicilerle buluştu

TSK Armoni Mızıkası üniversitede dinleyicilerle buluştu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Armoni Mızıkası, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde müzik severler ile buluştu

Yoğun ilginin olduğu konsere Muğla Vali Vekili Fethi Özdemir, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ile üniversitemiz personeli ve öğrenciler katıldı.Şef Bando Binbaşı Levent Türkel yönetiminde klasik Türk ve Batı müziğinden eserlerin seslendirildiği konserde, Üniversite Güzel Sanatlar Eğitimi, Müzik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Samir Gülahmedov keman ile öğrenciler Bedirhan Bedir ve Ufuk Güloğlu ise solo performanslarıyla bazı eserlerde orkestraya eşlik ettiler.Konserin ikinci bölümünde ise Türk Silahlı Kuvvetleri Armoni Mızıkası tarafından "Yağcılar Zeybeği", "Mazi kalbimde bir yaradır", "Eğilmez başın gibi", "Deniz üstü köpürür", "Hekimoğlu" gibi eserler seslendirildi. Orkestraya bu bölümde bağlama ile Üniversite Öğretim Görevlisi Çağrı Başbuğ, solo da ise Gökçe Nur Semerci eşlik etti.Dinletinin sona ermesinin ardından Rektör Prof. Dr Hüseyin Çiçek, Bando Binbaşı Levent Türkel’e konser için çiçek ve plaket, öğrenci ve akademisyenlere de katkıları adına teşekkür belgesi takdiminde bulundu.

MUĞLA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN