Anaokulunun yılsonu gösterisi büyük beğeni topladı

Anaokulunun yılsonu gösterisi büyük beğeni topladı

Muş’un Malazgirt ilçesinde Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen yılsonu etkinliği büyük beğeni topladı

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerinin etkinliği, Malazgirt Kültür Merkezi konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Minik öğrencilerin oynadıkları oyunlar ve sergiledikleri hünerleriyle salonda bulunan herkesi kendilerine hayran bıraktılar. Yaşları 4 ile 6 olan minikler, giydikleri renkli kıyafetlerle ve oynadıkları oyunlarla izleyenlerden tam not aldı. Minik öğrencilerinin hazırladığı aşçı gösterisi izleyicilerin büyük beğenisini kazanırken, öğrencilerin mezuniyet belgelerini veren Kaymakam Soner Kırlı, programda emeği geçen herkese teşekkür etti. Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı’nın bu yıl anaokulundan mezun olan 5 yaşındaki kızı Elif Aybüke Kırlı’nın okuduğu Sakarya şiiri izleyenlerden büyük alkış aldı. Elif Aybüke Kırlı’yı Sakarya şirini okurken bazı izleyenlerin göz yaşlarına hakim olamadıkları görüldü. Program minik öğrencilerin hazırladığı bir birinden renkli el sanatları serginin gezilmesiyle son buldu.Malazgirt Kültür Merkezi konferans salonundaki etkinliğe Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, İlçe Emniyet Müdür Vekili Uğur İhsan Azap, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, İlçe Müftüsü Bünyamin Gölcü, Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

MUŞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN