Başkan Turan’dan Bulanık’a ziyaret

Başkan Turan’dan Bulanık’a ziyaret

Bursa Bulanıklılar Derneği Başkanı Selahattin Turan ve beraberindekiler, Muş’un Bulanık ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu

Bursa Bulanıklılar Derneği Başkanı Selahattin Turan ve yönetim kurul üyesi Ömer Urgun, baba evi olan memleketindeki Bilican Dağı eteklerindeki yaylaları ziyaret etti. Ziyaretinde vatandaşların sevgi seli ve yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Turan ve yönetim kurulu üyesi Ömer Urgun, gördükleri alakadan dolayı teşekkürlerini ilettiler.Ziyaretlerde gördüğü ilgiden memnun kaldığını ifade eden Turan, “Bulanık’ta bahar rüzgarı esiyor. İlçe Kaymakamı Sayın Hacı Arslan Uzan’ın gayretli çalışmalarına karşılık, sivil toplum örgütleri olarak bizlerde taşın altına el koymaya, beden koymaya hazırız. Bulanık’ın sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına katkı vermeye geldik. Bunu kendimize ödev olarak kabul ediyoruz. Amaç Bulanık ise, gerisi candır. Bulanık ilçesi bizim için candır. Bizde bütün ekip olarak her konuda, yani ilçenin gelişmesi için elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz” dedi.

MUŞ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN