Çok sevdiği ailesine kavuşamadan can verdi

Çok sevdiği ailesine kavuşamadan can verdi

MUŞ (İHA) – Hatay’da bir süre çalıştıktan sonra çok sevdiği ailesini görmek için memleketi Muş’a gelirken yaşanan otobüs kazasında hayatını kaybeden İbrahim Eren’in acısı, ilçeyi yasa boğdu

Kardeşiyle birlikte Hatay’a çalışan İbrahim Eren, çok özlediği ailesini görmek için memleketi Muş’un Malazgirt ilçesine dönme kararı aldı. Otobüsle memleketine gelirken yaşanan talihsiz kazada hayatını kaybeden 7 kişiden biri olan inşaat işçisi Eren, Malazgirt ilçesinde toprağa verildi. Taziyeleri kabul eden aileyi ise binlerce vatandaş yalnız bırakmadı.Talihsiz kazada yaşamını yitiren gencin yakınları, İbrahim’in kardeşi ile Hatay’a çalışmaya gittiğini belirterek, “İbrahim üç aydır orada çalışıyordu. Aile hasreti ağır basınca Malazgirt’e dönmek istemiş. Allah’ın kaderi, yolda gelirken yaşadığı talihsiz kaza sonucu yaşamını yitirdi. İçimiz yanıyor, aslan gibi bir gencimizi kaybettik” dediler.Muş ile Bingöl’ün Solhan ilçesi arasında ağır kış şartları nedeniyle 34 DF 3668 plakalı yolcu otobüsünün dereye uçmasıyla 7 kişi hayatını kaybetmiş, 28 kişi de yaralanmıştı.

MUŞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN