Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kasetle gelen dekontla gider”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kasetle gelen dekontla gider”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Bay Kemal’ diye hitap ederek, “Kasetle gelen dekontla gider, böyle bilinsin” dedi

AK Parti Muş İl Başkanlığı kongresinde konuşan Erdoğan, “Yalancının mumu yatsıya kadar yanar” sözünü hatırlatarak, “Yine FETÖ’nün, sosyal medya tetikçilerinin servis ettiği yalan yanlış bilgileri servis etti. Biz yalanlarını ortaya çıkardıkça daha büyük yalanlar söylüyor. Gidicidir Bay Kemal. Ticaretten anlayan, eskilerin deyişiyle ‘Ali okulu’nu bitiren herkes kağıdı okuyunca meselenin ne olduğunu anlar. Bu zat okuduğunu da anlamıyor. Yıllarca SSK’nın neden battığı şimdi ortaya çıkıyor. Son kullanma süresini tamamladığı anlaşılıyor. Kasetle gelen dekontla gider, bu böyle bilinsin” dedi.

MUŞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN